Revitalis

Click here to edit subtitle

Blog

view:  full / summary

Kon Dopamine Be the Natural oplossing voor ADHD? Consult Revitalis

Posted by falocykmalay on November 14, 2016 at 2:50 AM Comments comments (0)

Vijftig procent van de Nederlandse bevolking lijdt aan één of meer chronische symptomen. Dit is een ongekend aantal. De dopamine deficiëntie is een van deze ziekten, die meer dan 100 hedendaagse ziektes ten grondslag. Een van de belangrijkste redenen is een gebrek aan voedingsstoffen en hogere belasting toxines uit de omgeving.

 

Het tekort aan dopamine in het algemeen niet als zodanig herkend door reguliere geneeskunde. In orthomoleculaire geneeskunde is eigenlijk heel veel bekend. Lichaamscellen moeten voedingsstoffen die nodig zijn om te functioneren. Als er tekorten aan vitaminen en mineralen celmetabolisme niet optimaal.

 

Dopamine, samen met norepinefrine, is gekomen om te worden erkend als spelen een grote rol in de aandacht en focus. Voor mensen met ADD / ADHD, zijn psychostimulant medicijnen zoals Ritalin / Concerta (methylfenidaat), Dexedrine (dextroamfetamine), en Adderall (een racemisch mengsel van amfetamine zouten) voorgeschreven om te helpen verhogen onze gebruik van noradrenaline en dopamine.

 

Strattera (atomoxetine), een selectieve noradrenaline heropname inhibitor, is een unieke ADD / ADHD medicatie, omdat het alleen van invloed op norepinefrine, in plaats van dopamine.

 

Dopamine en noradrenaline zijn neurotransmitters in ons centrale zenuwstelsel in de hersenen. Ons lichaam fabrikanten deze neurotransmitters met behulp van aminozuren nemen we dagelijks met ons eten.

Ons lichaam kan automatisch de hoeveelheid chemische stoffen (neurotransmitters) vervaardigen moet als ze de grondstoffen (nutriënten uit de voeding) te doen!

 

Helaas, ons voedsel niet meer dit noodzakelijk brandstof voor onze hersenen de hoeveelheid neurotransmitters we nodig vervaardiging ervan. We worden dan geloven medicatie is onze enige alternatief. Medicijnen worden voorgeschreven om te controleren en de symptomen veroorzaakt door ons voedingspatroon tekort verbergen.

 

Deze medicijnen niets doen om deze neurotransmitters te vervaardigen. . . in feite fungeren zij deze belangrijke stoffen verder te reduceren in de hersenen.

 

Sinds neurotransmitters worden geproduceerd in onze hersenen van voedingsstoffen die we dagelijks moeten innemen van ons voedsel en als ons voedsel niet langer deze voedingsstoffen leveren, lijkt het erop dat we voedingssupplementen moet gebruiken om te leveren wat onze voeding niet meer geeft ons lichaam.

 

De aminozuren die wordt gebruikt door het lichaam in dopamine en norepinefrine produceren fenylalanine wordt gecombineerd met co-factoren zoals vitamine B-6. Phenylalanine is een essentieel aminozuur omdat het niet kan worden geproduceerd door het lichaam, maar moet worden ingenomen op een dagelijkse basis.

Is het niet tijd om natuurlijke oplossingen voor ADD / ADHD te overwegen in plaats van het geven van drugs aan onze kinderen?

 

Tim Kors geassocieerd met Revitalis heeft jaren samen met Prof. Michael Maes bestuderen van neurotransmitters en hun effect op ons lichaam en ons leven doorgebracht. U kunt meer informatie over deze belangrijke stoffen door een bezoek Revitalis Clinic in Waalre. Bel gratis overleg op +31 40 711 3026

Stress of Burnout - Do You Know de verschillen? Consult Revitalis

Posted by falocykmalay on November 8, 2016 at 2:45 AM Comments comments (0)

Elke dag ervaren we gebeurtenissen die ons kan leiden tot verschillende niveaus van stress ervaren. De stress kan verschijnen thuis, op het werk of bijna overal in ons dagelijks leven. Veel reguliere tekenen van stress symptomen we gemakkelijk aan te passen aan of ervoor kiezen om te negeren als gevolg van een gevoel van vertrouwdheid of worden we aan gewend. Als we gedurende langere tijd symptomen kunnen ze te zwaar worden of de langdurige stress geeft ons het gevoel ongevoelig voor alles om ons heen, is het mogelijk dat we worden uitgebrand.

 

Een goede definitie van burnout is wanneer we het gevoel dat de stress en problemen die we doormaken hebben geen mogelijke eindes of oplossingen. Dit gevoel van hulpeloosheid is één van de meest voorkomende symptomen van burn-out. U velen ook last van apathie of zelfs cynisme.

 

Als je leert om het begin van een burn-out te herkennen kan je in feite te helpen bij het vinden van manieren om jezelf terug op een nog kiel of op zijn minst de gevolgen van burn-out te minimaliseren. Het realiseren en dat u zich verplaatst in de richting van mogelijke burn-out als gevolg van stress kan u helpen van het veroorzaken van schade aan je leven, je relaties en je werk.

 

Elke dag worden we voortdurend gedoucht door stress en het kan je zowel fysiek als emotioneel uitgeput te voeden. Dagelijkse stress is een gewone gebeurtenis, maar als je niets doen om het wegspoelen u uiteindelijk het ervaren van de vele tekenen van stress en de symptomen van stress burnout.

 

Stress en burnout zijn verbonden en hoewel ze twee afzonderlijke en verschillende problemen kunnen zij worden opgelost met enigszins vergelijkbare oplossingen. Verschillen tussen deze twee problemen worden meestal onder meer de volgende: stress kan je voeden hyper-emotionele terwijl burnout kan je voeden onder-emotionele of soms niet de zorg; stress kan je hyperactief maakt tijdens het burn-out kan je het gevoel dingen zijn hopeloos; stress kan invloed hebben op uw fysieke welzijn, terwijl burnout kan invloed hebben op je emotionele welzijn.

 

Hoewel de verschillen tussen stress en burnout brede lijken ze daadwerkelijk kunnen worden benaderd en opgelost op dezelfde manier. Zich bewust van de symptomen vroeg en het werken met een stress management programma om zich te ontdoen van de geaccumuleerde stress die kan leiden tot burn-out te krijgen is het begin van het oplossen van het probleem.

 

Zodra je leert om stress door lichamelijke activiteit, meditatie alleen te verlichten met wat tijd, en misschien yoga kun je jezelf te verjongen en te voorkomen dat de opbouw van stressvolle krachten die kunnen leiden tot burn-out. Het houden van de stress van het dagelijks leven onder controle zullen de negatieve gevolgen van een burn-out te houden van het nemen van controle over je leven.

 

Tim Kors is de oprichter van Revitalis. Revitalis conditie van innovatieve geneesmiddelen en duurzame gezondheidszorg. De kliniek specialisaties zijn: hartfalen, auto-immuunziekten, ziekte Colitis en Crohn (chronische) vermoeidheid, neurologische aandoeningen, burn-out / stress-symptomen, depressie, ADHD, neuropathie, pijn, immuuntherapie, bio-identieke hormoontherapie en anti-aging. Revitalis heeft internationale samenwerkingsverbanden met artsen, artsen en professoren. Dit gedeelde kennis die patiënten en kan worden behandeld als mogelijk te optimaliseren.

 

Meer informatie over de Depressie en Burnout Programma's. Prof Michael Maes en Tim Kors in samenwerking met de gezondheid van Revitalis ontwikkelde een behandeling gericht op de oorzaak van deze ziekten, zowel fysiek als emotioneel / mentaal niveau.

For more details please visit: http://revitalis.nl/over-ons/behandelaars/

 

De Orthomoleculaire Geneeskunde - Revitalis

Posted by falocykmalay on October 27, 2016 at 1:20 AM Comments comments (0)

De grondslagen voor de orthomoleculaire geneeskunde zijn gelegd in de Verenigde Staten door dubbelvoudig Nobelprijswinnaar en medicus Dr. Linus Pauling en de gerenommeerde psychiater Dr. David R. Hawkins. Sinds de jaren'70 is de orthomoleculaire geneeskunde wijdverbreid in de Verenigde Staten. Belangrijke successen werden geboekt op het vlak van de behandeling van hart- en vaatziekten, verslavingszorg, psychische gezondheid en chronische ziekten.


 

Basisethiek

De orthomoleculaire geneeskunde gaat er vanuit, dat een evenwichtig gebruik van voedingsstoffen en andere lichaamseigen stoffen betere en langdurigere resultaten kunnen boeken in het lichaam dan geneesmiddelen. Voedingsstoffen en mineralen zijn lichaamseigen stoffen, daarom creëren ze geen bijwerkingen en ondersteunen het zelfhelend vermogen van ons lichaam.

 

Wat doen medicijnen?

Farmaceutische geneesmiddelen zijn niet-lichaamseigen stoffen. Farmaceutische geneesmiddelen kunnen bepaalde problemen verhelpen, maar op een ander vlak verstoren ze ons lichaam ook. Ze kunnen op middellange of langere termijn een onbalans en dus andere problemen en aandoeningen creëren. Vaak zijn farmaceutische geneesmiddelen symptoom-bestrijdend en lossen deze de werkelijke oorzaak niet op. Maar als het olielampje in uw auto brandt, plakt u er ook geen stikker overheen. Het is belangrijk op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak en bron van aandoeningen, en daar iets aan te doen.

 

Oorzaak van aandoeningen

De belangrijkste stelling van de orthomoleculaire geneeskunde is, dat een evenwichtige aanwezigheid van belangrijke vitamines en mineralen van fundamenteel belang is voor uw gezondheid. Daarnaast is ook een afwezigheid van gifstoffen heel erg belangrijk, omdat gifstoffen ontstekingen en verstoringen in het ons lichaam veroorzaken. Beide problemen kunnen zeer nadelige effecten hebben op uw lijf.

 

Diagnose

Als u bij Revitalis komt, zal onze orthomoleculair therapeut samen met u een grondige inventarisatie opnemen van uw klachten. Hij zal op basis daarvan een orthomoleculair onderzoek doen naar tekorten en naar gifstoffen. Wij volgen hierbij onze 5 fundamentele stappen voor het krijgen van lange termijn positieve gezondheidsresultaten op celniveau. Deze 5 stappen zijn synergetisch aan elkaar verbonden. Het doel hiervan is het zelfgenezend vermogen van het lichaam terug te geven aan het lichaam zelf.

 

Behandeling

Wilt u meer informatie, bel ons dan of maak meteen een afspraak. U kunt hier ook lezen wat andere patiënten bij onze behandeling ervaren hebben. U kunt zich ook inschrijven voor een van onze kosteloze informatiebijeenkomsten.

 

Revitalis

Tim Kors is de oprichter van Revitalis. Bij Revitalis kijken we naar de chemische balans en onbalans in de cellen van uw lichaam. Daarom hebben we niet focussen op de controle van de symptomen, maar op het onderzoek naar de oorzaken van de symptomen. Door het herstel van de chemische balans in je lichaam, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en herstelde het evenwicht

 

For more details please visit: http://revitalis.nl/over-ons/behandelaars/

Revitalis Werkt Samen Met Prof Michael Maes

Posted by falocykmalay on October 22, 2016 at 1:30 AM Comments comments (0)

 

Revitalis en Michael Maes bieden samen vooruitstrevende behandelmethoden voor chronische ziekten.

 

3,5 miljoen. Dat is het aantal mensen in Nederland dat worstelt met een chronische ziekte. Helaas horen velen van hun arts dat het ‘tussen de oren zit’. Vervolgens krijgen ze zware medicijnen mee naar huis die de symptomen moeten onderdrukken.

 

Tim Kors, oprichter van gezondheidscentrum Revitalis, zag dit probleem al snel. Deze health expert had vanaf jongs af aan al een grote interesse in gezondheid. In 2006 volgde hij daarom ook de opleiding orthomoleculaire geneeskunde.

 

Door de jaren heen ontdekte hij een groot medisch gat tussen de gezondheidsklachten van mensen en de aangeboden behandelingen. Tim Kors wist zeker dat het ook anders kon. Zodoende besloot Tim een brug te slaan tussen chronisch zieken en de medische wetenschap.

 

Hij zocht jarenlang in het binnen- en buitenland naar nieuwe, vooruitstrevende behandelmethoden en kwam uiteindelijk in contact met professor Michael Maes. Deze psychiater is gespecialiseerd in depressies en andere stressgerelateerde aandoeningen. Ook Michael Maes schreef vroeger zijn patiënten antidepressiva voor.

 

Maar op een dag realiseerde Michael Maes zich dat ons voedsel tegenwoordig van hele slechte kwaliteit is. Jarenlang onderzocht hij de mogelijke verbanden tussen voedsel en stressgerelateerde aandoeningen. En zó ontdekte hij dat veel mensen met chronische klachten gewoon tekorten hadden aan bijvoorbeeld vitaminen, vetzuren of antioxidanten.

 

Maar ook een lekkende darm, ontstekingen in de cellen of een verhoogde hoeveelheid oxidatieve stoffen blijken soms de oorzaak van bijvoorbeeld vermoeidheid of depressie. Deze bevindingen past hij succesvol toe in zijn behandelmethoden en beschrijft hij in verscheidene veelgeprezen boeken en wetenschappelijke artikelen. Bovendien is hij een veelgevraagd spreker voor internationale congressen en werkt hij met diverse universiteiten samen.

 

Tot op heden werken Revitalis en professor Michael Maes nauw samen en gaven ze veel mensen met groot succes hun gezondheid terug. Vaak zijn de resultaten spectaculair te noemen. En dát, zonder hun patiënten zware medicijnen voor te schrijven.

 

 

Hoe ze dit doen?

 

Lees er alles over op revitalis.nl Hier vindt u alles over de behandelingen en beantwoordt Revitalis al uw vragen.

 

For more info please click here

 

Revitalis - Lekkende Darm als Belangrijke Oorzaak voor Depressie en CVS

Posted by falocykmalay on October 18, 2016 at 1:30 AM Comments comments (0)

Revitalis is gespecialiseerd in lekkende darm syndroom en spoort ook andere fysieke oorzaken op van uw depressie of CVS.

 

Als het darmslijmvlies te lang geïrriteerd of ontstoken is, dan ontstaan er mogelijk kleine openingen in de darmwand. Daardoor komen er allerlei ongewenste stoffen, bacteriën, schimmels, virussen en voedselelementen in de bloedbaan terecht. En alle lichaamsprocessen raken daardoor verstoord. Het gevolg daarvan is dat iemand met zo’n ‘lekkende darm’ allerlei gezondheidsklachten en aandoeningen krijgt. Denk hierbij aan schimmelinfecties, allergieën, Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), astma, huidproblemen of een depressie.

 

Juist omdat de symptomen zo divers zijn, wordt de diagnose ‘lekkende darm syndroom’ nog wel eens over het hoofd. Sowieso is deze diagnose nog niet geaccepteerd. En dat is jammer, omdat CVS en depressie juist vaak te wijten zijn aan een lekkende darm. Deze conclusie trok prof. Michael Maes, een veel geciteerd wetenschapper en psychiater. Door zijn vele onderzoeken naar CVS, depressies en lekkende darm syndroom, ontdekte hij al gauw een verband tussen deze drie.

 

En dat is goed nieuws voor mensen die al jarenlang kampen met CVS of een depressie. Sommigen lopen al tijdenlang bij een psycholoog zonder enige verbetering van de klachten. Of misschien herkent u zichzelf ook hierin. Hoe zou u zich voelen als blijkt dat er helemaal niets mis is met uw psyche, maar dat een disbalans in het lichaam uw klachten veroorzaakt?

 

 

Reden genoeg voor Tim Kors van Revitalis om een effectief behandelplan aan te bieden voor deze grote groep mensen. Maar dit doet hij niet alleen. Tim Kors en prof. Michael Maes bundelen samen hun krachten en expertises. Bij gezondheidscentrum Revitalis hielpen zij vele mensen van hun klachten af die met CVS samenhangen.

 

Bent of kent u iemand die worstelt met CVS en/of depressie? Wacht dan niet langer en kijk direct op www.Revitalis.nl. En vraag ook meteen een gratis adviesgesprek aan.

For more details please click here

 Rss_feed